Djurö kyrkokör

Kyrkokör med barnkör

Jag tror att det egentligen är många fler som skulle vilja sjunga i vår kyrkokör, fast de tror att man bara sjunger högtidliga och moraliserande psalmer i en kyrkokör. Ingenting kunde vara mera fel. Ni anar inte hur underbart vår kantor och körledare Britt spelar piano och vilka fantastiska låtar som hon finner fram till oss. De är verkligen musik med sving i , antingen det nu är gospels eller annan musik. Jag försäkrar er att det som sjungs i kyrkorna idag, har följt med sin tid. Farmor skulle rotera i sin grav om hon visste så mycket syndiga synkoper som fyller dagens kyrkorum.

Ni skulle bara hört oss idag den 14 oktober, när vi hade tacksägelses gudstjänst ihop med barnkören. Det var så stimulerande att låta rösten klinga ihop med barnrösterna.

Så om det är så att ni har ledigt på onsdagkvällar 19 -21, då kören övar i Klockargården på Djurö, så vill jag verkligen uppmana er att ta kontakt med vår körledare Britt  070-250 76 31 för mer information.

Kyrkokör 1

Ett svar till “Djurö kyrkokör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s