Sagor för vuxna

sdr

I fredags kväll besökte Efva Lilja den gamla Byskolan i Stavsnäs och berättade sagor för vuxna. Hon har besökt Byskolan en gång förut med sin saga, men den här gången hade hon hittat på ett alldeles nytt slut. Sagan var samtidigt en guidning för hur vi kan leva våra liv, om vi bara vågar släppa taget.

dav

Efteråt var det diskussion och det var många som såg sina liv i ett nytt perspektiv. Själv tappade Efva taget när en ko kom in i hennes liv och verkligheten började te sig helt annorlunda. En flygande ko för att vara helt precis och för att ingen ska tro att det rörde sig om helt vanliga sagor.

dav

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s