Igår föddes projekt Ehrenström

bur

 

I går föddes projekt Ehrenström. Förlossningen ägde rum i Djurö Kulturhus. Graviditeten har varit konstaterad sedan länge och under sommaren har en manuskriptgrupp träffats med jämna mellanrum. Men igår nedkom Agneta Silfverberg med ett färdigt manuskript och rollerna delades ut till den begeistrade ensemblen. Det beslöts också att alla medverkande skulle fråga sina barn och barnbarn om de ville medverka som statister. För det här blir ett riktigt bygdespel som kommer kräva massor av människor. Det ska bli SÅÅÅÅÅ roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s