Kyrkokören

IMG_2463

Ni anar inte vad kyrkokören jobbar flitigt på sin repertoar. Varenda gång vi möts får vi utmaningar i form av nya sånger. Just nu sjunger vi ”Irish blessing” av Bob Chilcott, ”Den stund som är”, ”En ny paradisdag” av Fride Gustavsson samt ”Lova Herren sol och måne” med melodi av Mogens Jensen (en annan melodi än den i psalmboken). Förutom dessa sånger har vi dammat av den gamla hederliga kanon ”Dona Nobis Pacem”, som jag sjöng redan när jag gick i skolan.

Sedan är det meningen att vi ska gå igång med en ny gospel som heter ”Holy God” av Richard Öberg. Den är väldigt vacker, men svår. Jag ska sjunga tenorstämman och den har jag ännu inte riktigt fått in skoveln under. Vi får se hur det går.

IMG_2460

På bilden här kan ni se hur vi jobbar för att få fatt i bukstödet.

Kom och lyssna på oss den 14 okt Kl 11, då det är skördefest i Djurö Kyrka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s