Nytt försök lördag den 12 september i Byskolan

För dem som inte har hört så kan jag berätta att vår musikafton den 2 sept regnade bort. Ni kanske själva minns hur himlens vattenmassor bestämde sig för att smälta samman med öarna i skärgården. Vi höll hoppet uppe till tidig eftermiddag men därefter insåg vi att det var omöjligt att ha musikunderhållning utomhus.

Men vi gör ett nytt försök lördag den 12 sept kl. 16 i Byskolan i Stavsnäs. Då blir det musikafton med lokala artister och jag och Jacob Ullberger kommer att ge ett litet smakprov på vår kommande visafton, som jag verkligen hoppas att vi får möjlighet att förverkliga senare i höst.

Men vi kommer ju inte vara ensamma. En mängd lokala artister kommer hjälpa oss att tillsammans skapa en musikkväll.

Tyvärr är it inte min starka sida och Konst och Kulturs nya vackra affisch vägrar att låta sig överföras till Kulturmakeriet (Mycket märkligt eftersom det gick bra i början av september) . Men så är det så mycket obegripligt i tillvaron. Därför dessa hemmagjorda bilder på mig och Jacob.

Biljetterna kostar 200 kr st och det är de första 50 personerna som får lov att höra vår konsert. Pengarna går till hyran för Byskolan så att de kan överleva Coronakrisen trots att de just nu är avskurna från att skaffa sig intäckter.

Vi ses på lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s