På lördag ska jag ge ett smakprov ur min kommande visafton

Ända sen i höstas har jag planerat för min kommande visafton. Jag har blivit förälskad i den danska revysångerskan Liva Weels repertoar. Hon framförde sina sånger i Danmark på 1920.30 och 40 talet. Sällan har jag stött på en samling visor med så tänkvärda texter och medryckande melodier. Det känns som att just de visorna passar till min röst på något egendomligt sätt. Jag kan bara inte sluta att sjunga.

Därför är jag så lycklig över dels att ha fått tag i en gitarrist som verkligen kan spela så att det rycker i fötterna. Han heter Jacob Ullberger och hans sätt att ackompanjera får mig att vilja lyfta mig i håret. Visorna så att säga sjunger sig av sig själv.

För det andra får jag möjlighet att framför visorna inför publik, (utomhus) något som inte är så lätt att arrangera i dessa Coronatider. Vid den här konserten kommer jag att ge ett litet smakprov på den riktiga visaftonen som förhoppningsvis kommer hållas i mitten av september.

Alltså Byskolan i Stavsnäs nu på lördag den 29 aug kl. 16-18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s