Musikfestivalen i Byskolan i Stavsnäs

På sångens vingar

Sådär ja – nu har Musikfestivalen i Byskolan i Stavsnäs kommit igång. Och jag kan lova att den är populär. Man kan verkligen märka att folk uppskattar att det sker så mycket i lokalområdet. Vi som jobbar med logistiken har haft ett snärj med att få alla stolar att räcka till och tyvärr blev vi tvungna att säja nej till en hel del personer som ville lyssna till Py Bäckman. De fick helt enkelt inte plats, så därför finns det planer om att försöka locka Py att hålla ytterligare en konsert till i nästa vecka. För dem som är intresserade; gå in på Djurö konst & kulturs hemsida. Där kommer det att stå om och när en sådan extra konsert kommer äga rum.

dav

Musikfestivalen spänner över all slags musik från Py Bäckman med Janne Bark – över Djurö spelmän till Lena Willemarks folkmusik och så till Olle Persson som sjunger allt från Taube till opera.

Det som gör musikfestivalen till en sådan upplevelse är dels att publiken kommer så nära artisterna och dels minglet under pauserna. Det är något helt annat än att stå som anonym besökare på en teaterfoaje inne i stan; här känner man ju hälften av besökarna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu har halva musikfestivalen genomförts och jag tvivlar inte på att sista hälften blir en lika stor succé som början.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s