Visafton i Djurö kyrka

Gratis entré

Max 50 personer

Så börjar det äntligen bli dags. Dessa gamla danska revysånger som legat och grott inom mig i flera år går inte att hejda längre. De tänkvärda och ändå komiska texterna och de medryckande melodierna lämnar mig inte i fred. De insisterar på att få komma ut i ljuset.

Så på söndag kl-16 smäller det. Då ska jag framföra dem i Djurö kyrka tillsammans med Jacob Ullberger som är den mest inspirerande gitarrist som jag nånsin har hört. Det är ett privilegium att få genomföra det här projektet tillsammans med honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s