Vad händer i mötet mellan den som badar och det kalla vattnet?

Med sorg i hjärtat känner jag mig inte hundra procent säker på att Penseln kommer hålla sin vanliga utställning i Djurö Kulturhus i år. Det betyder dock inte att jag slutat måla. Tvärtom har jag ju mera tid till det än vanligt.

Jag är nu inne på minst 30:e året där jag i mina bilder undersöker vad som händer i mötet mellan den som badar och det kalla vattnet. Det känns lite konstigt att bli så gripen av ett bestämt projekt, men jag känner tydligt att jag inte är färdig med detta ämne.

Jag ämnar därför under de närmaste veckorna att en gång i veckan lägga ut vad jag kommit underfund med den här gången: så nu kommer hon, denna veckas badnymf.

Plaskficka

Ett svar till “Vad händer i mötet mellan den som badar och det kalla vattnet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s