Plask

Penseln har beslutat att visa sin årliga utställning ännu en gång, dels för att nå ut till en större publik och dels för möjligheten att få med ytterligare bilder.

För att nå ut till fler människor har vi valt att delta i Djurö marknad (14 juli strax utanför Munkens konditori på Djurö), där vi delar stånd med konstnär Rasmus Albertsen som kommer att sälja egenhändigt tillverkat träskulpturer och konsthantverk av trä och möjligtvis också egen keramik. Själva kommer Penslarna att hänga upp flera -för ändamålet tillverkade – affischer, för att försöka locka över folk från marknaden till att också gå tvärs över vägen och besöka Djurö Kulturhus.

Själv har jag valt – liksom flera av de andra Penslarna – att ha med en extra akvarell. Jag blev ju så inspirerad av mina bilder av badande människor att jag beslöt mig för att försöka göra flera bilder i denna genre. Det är just mötet mellan de solvarma kropparna och det svala, evigt föränderliga vattnet som inspirerar mig. Jag har flera liknande idéer på gång men den här bilden är den enda som jag kommer hinna göra färdig till den 14 juli. Jag har döpt den till: Plask (2).

dav

Ett svar till “Plask

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s