Kyrkokören sjunger på påskdagen

Kom och lyssna på kyrkokören på kyrkokören i påsk i Djurö kyrka kl. 11. Vi sjunger i allt fyra sånger: mycket medryckande och en spännande utmaning för kören eftersom vår repertoar växer så hastigt att det är svårt att hinna med att lära sig.

IMG_2579

Britt presenterar oss ideligen för nya fantastiska sånger. Jag undrar ofta hur hon lyckas plocka upp så mycket  inspirerande musik ur ärmen. I kören framför vi inte bara sånger – vi utvecklas också musikaliskt – eftersom Britt hela tiden håller oss på gränsen för vad vi klarar av.  Med hjälp av mobiltelefonens bandspelare, där vi spelar in våra repetitioner av sångerna, lyckas vi på något mirakulöst vis att lära in dem.

Hon är lite busig, hon Britt – vilket här nedan skall bevisas.

dav

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s